viernes, 19 de junio de 2009

Per què no invertix l'ajuntament en l'escola pública?


En aquesta Castalla que sempre calla alguna cosa es va movent. L'Associació de Pares i Mares (AMPA) d'alumnes del C.P. Rico Sapena ha convocat per a hui a les 13,30 h. una concentració a les portes de l'ajuntament; d'aquesta manera volen manifestar el seu malestar a l'alcalde per la poca importància que ha donat a les seus demandes de reformes als edificis del col·legi. Arriben diners per a fer obres des del Govern Central i es destinen a fer altres coses, com arrassar l'Avinguda d'Onil (no viu propet l'alcalde?) i no es pensa en els xiquets que van a l'escola pública (serà una manera d'afavorir els dos col·legis privats?).

5 comentarios:

  1. Destacar el desprecio por la escasa afuencia de personal que manifiesta el Sr. Alcalde. Esta bien que nos quejemos de lo que no nos gusta, pero hay que quejarse más y con más contundencia. Y es que en ésta Castalla de derechas y de "Santos varones y beatas", necesitamos hacernos oir con mucha intensidad. Echo de menos una oposición más activa y que se haga un hueco entre la ciudadanía, sobre la base de propuestas y protestas que nos llegen a los ciudadanos que nos sentimos ignorados por un equipo de gobierno municipal que no nos representa y que ni tan siquiera lo ha intentado. Que lejos quedan las vacias palabras del gran demagogo José Luís Prats, cuando decía aquello de "voy a ser el Alcalde de todos mis conciudadanos, los que me han votado y los que no".

    ResponderEliminar
  2. Menys parlar i mes fer, aixo va per vosaltres i per a tots!!

    ResponderEliminar
  3. Això intemten des d'ací, denunciar tot allò que no ens agrada de la política local... després és la ciutadania i els partirs polítics els que s'han de menejar, no creus?

    ResponderEliminar
  4. Al ayuntamiento y al pp enjeneral,no le intersa paranada ni la educacion in la cultura,porque para ellos cuanto mas incultos e ignorantes,mejor nos pueden manejar y mas mano de obra barata,para sus amiguetes.Lounico que lesinteresa es la educacion privada y elitista religiosa,que inculque los valores cristianos(si te pisan te aguantas que algo leas hecho a dios y las mujeres a casa que para eso las hicieron ).Esta es la politica educativa del PP.

    ResponderEliminar
  5. La seua política és sempre la mateixa: deixar d'invertir en els serveis públics per afavorir els privats.
    Salut!

    ResponderEliminar