jueves, 12 de febrero de 2009

Estan netejant la Plaça del Carreter!

Fa un parell d'hores he vist els operaris de neteja, mànega en mà i doll a pressió, bregant contra la brutícia pegada a la font, al sòl i als bancs.

I que açò haja de ser notícia, vaja per Déu! Ha hagut de passar més d'un mes des que una denúncia cívica, arreplegada pel bloc Pettylux, isca avant i se solucione. I és que la plaça del Carreter estava absolutament descuidada i plena de merda, literalment, com es pot apreciar en les fotos que acompanyen a este comentari.

Animem a tots els lectors a enviar-nos les seues queixes i denúncies d'absentisme municipal, perquè des d'ací podem ser altaveu de les dites reivindicacions i, una vegada fetes públiques, es remoga l'ànima dels nostres governants; la seua desídia, ja comprovada prou amb els afonaments del nucli antic, només es pot combatre donant canya des dels mitjans de comunicació, i Castalla Plural, encara en bolquers, és un d'ells. Volem créixer informant, denunciant i opinant, per a aconseguir fer una Castalla un poquet millor.

Ja vos podeu assentar en la plaça del Carreter, per fi està neta.

2 comentarios:

  1. Ja era hora, que donava fàstic de tanta cagadeta... enhorabona pel bloc, a vore si de veres eres crític amb paneta i companya.

    ResponderEliminar
  2. jaja pues la limpiaron y vuelve a estar de mierda de los pajaros asta ariba XD

    ResponderEliminar