lunes, 16 de marzo de 2009

El Casc Antiu ja preocupa


Pareix que per fi l'alcalde de Castalla, després de l'al·luvió de crítiques a la seua pèssima gestió en el casc antic, ha decidit reunir una comissió que estudie vies de solució al deteriorament progressiu i ruïnós del mateix.

En la dita comissió, a més de l'equip de govern, també està representada l'oposició, PSOE i Bloc, i algunes persones independents interessades en el tema. Bé està que s'òbriga a la participació plural la dita comissió, perquè el tema del casc antic ha d'aconseguir unir voluntats i esforços.

Per desgràcia, pareix que les primeres propostes aportades pels nostres governants no tenen res a veure amb un pla integral, que és el que faria falta de veritat; pareix que el cost d'eixe pla integral seria massa elevat... i jo em pregunte, si l'anterior alcalde va aconseguir portar diners a Castalla per a reconstruir el castell, per què no pot este alcalde fer el mateix i portar els diners necessaris per a arreglar la zona més necessitada del nostre poble? Cert és que el Sr. Prats s'està buscant enemics molt importants dins del seu propi partit i de les institucions, com José Joaquín Ripoll, president de la Diputació, però encara li queda Francisco Camps, no? (esperem que no compartisquen sastre, perquè el nostre alcalde també es molt elegant...).

No hay comentarios:

Publicar un comentario