martes, 2 de febrero de 2010

Moviments de l'oposició castelluda

La cosa es mou...

Sembla que a poc a poc l'oposició castelluda va despertant de la seua letargia:

El PSOE presenta moció darrere de moció en els plens de l'ajuntament, deixant a l'aire les vergonyes de l'equip popular de govern (les últimes mocions han sigut en suport als transvasaments Tajo-Segura i Xúquer-Vinalopó, votades en contra pel PP).

El Partit Comunista ha estrenat blog, mitjà de comunicació importantísim com vos imagineu, ja que continueu llegint aquest nostre.

S'ha unit a la llista de blogs d'opinió compromesos amb el canvi ¿Qué pasa en Castalla?, siga benvingut perquè des d'ací no el considerem competència, sinó una nova tribuna oberta al progrés.

I mentrestant creix la desconfiança i el malestar dins del grup popular de l'ajuntament i del partit a Castalla. En l'homenatge a l'exalcalde Juan Rico (Pota) celebrat divendres passat en un conegut restaurant de la localitat, va caldre anar movent taules i canviant cadires de lloc perquè els mateixos militants del partit no es volien assentar uns amb altres. Passarà a Castalla el mateix que a Benidorm, Ibi o Villena? Al temps.

8 comentarios:

  1. ZO POR EL PLENO EMPLEO, Y CORBACHO:NUNCA LLEGAREMOS A 4 MILLONES DE PARADOS, ESTOS SI SON LOS Nº1

    ResponderEliminar
  2. Cuando no se tienen argumentos para resolver los problemas del pueblo, se dispara para arriba. ¿No estamos hablando de Castalla?
    En mi blog aparecen también trolls anónimos como éste, no desesperéis.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  3. Nosaltres a Castalla Plural tenim clar que hi ha gent per a tot, per a opinar i per a desbarrar.
    És gent com aquesta la que vota a cegues sempre el mateix, sense adonar-se de la realitat del poble, no tan bonica com volen fer-nos veure.
    Salutacions.

    ResponderEliminar
  4. Hola Castalla P., el anónimo inicial no hace nada distinto de lo que hace el Alcalde en los plenos. Cuando Maite le aprieta las tuercas en el ámbito local, que es el que nos afecta en los plenos, pierde los papeles y le ataca con política nacional, echando balones fuera, ya sabes ZP tiene la culpa de todo. Eso demuestra los pocos argumentos con los que cuenta y por ende, su mala gestión municipal, ya que no es capaz de responder coherentemente a una sola de las propuestas o preguntas que le realiza Maite. Por cierto que tal vez de ahí provenga su reiterada negativa a dejar que entren las cámaras en los plenos y que el pueblo vea a que tipo de maleducado han elegido por Alcalde. Lo de mal educado es motivado por la persistente costumbre del primer edil, de ponerse ha hablar con quien tiene al lado, cada vez que interviene la representante socialista, no prestando ninguna atención en absoluto, lo cual viene a traducirse más o menos en un "em pase per el forro lo que han votat mil castelluts".

    ResponderEliminar
  5. L'actitud de l'alcalde és ben coneguda per nosaltres, la llàstima és que la resta de castelluts no puguen conèixer-la des de la tele.
    Salut.

    ResponderEliminar
  6. El alcalde està recolzat pel 60% de la població que va acudir a les eleccions municipals..... jo crec que una inmensa majoria.
    Que després tinga enemics en casa....aixo cadascú vora a qui li dona el vot en les próximes eleccions.
    Però que tant Paneta com Pota són i han sigut el·legits per la majoria de la població no ho pot dubtar ningú.....
    I conforme està el panorama continuara el pp en castalla.

    ResponderEliminar
  7. El alcalde té la majoria i per això governa, però és de mala educació o bé tallar a la representant socialista quan parla o bé posar-se de xarreta amb el secretari.

    ResponderEliminar
  8. señores no sabeis que el alcalde es tan mal educat desde que el van ver alcalde que lo unico que semerese es que li veres igual que en villena

    ResponderEliminar